Ракетний удар росії по ринку у Костянтинівці – 16 людей загинули, 31 поранено

Сьогодні днем росія нанесла ракетний удар по центру прифронтового міста Костянтинівка Донецької області. Вибух стався на ринку, коли там було багато людей. Як повідомили в Офісі Генерального прокурора, 16 людей загинули, 31 людину поранено. За попередніми даними, пошкоджено 20 магазинів, лінії електропередач, адмінбудівля та 5-й поверх житлового будинку. Вщент згоріли легкові автомобілі та 8 торговельних об’єктів. Почалася пожежа від влучання снарядів.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Президент Володимир Зеленський у відповідь на цей теракт призвав світ перемогти російське зло: “Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь. На цей час удар російських терористів убив 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости. Мої співчуття всім, хто втратив рідних! Якнайшвидше треба перемогти це російське зло”.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56