Росіяни вмирають тисячами, але продовжують штурмувати Бахмут (відео)

За останній місяць російська армія путіна кинула всі сили на захоплення міста Бахмут та його околиць, щоб відкрити собі шлях на Слов’янськ та Краматорськ. Але ЗСУ успішно тримають оборону та знищують ворога у неймовірних кількостях. Штурмувати лінію фронту посилають і ув’язнених із російських в’язниць, і мобілізованих недосвідчених солдатів, і найманців “вагнерівців”.

Однак результат цих штурмів дуже плачевний для Росії. За три тижні лише на бахмутському напрямку росіяни втратили вбитими близько 7-10 тисяч військових. Їхні родичі в Росії будуть дуже раді, якщо вдасться отримати хоч якусь компенсацію за вбитого годувальника. Але в більшості випадків це швидше за все не вийде, оскільки загиблих за ідеї диктатора путіна все частіше записують зниклими безвісти, щоб заощадити бюджет російської економіки, що розвалюється.

У мережі з’явилося достатньо відео вбитих росіян на полі бою і як їх знищують за допомогою дронів та високоточної артилерії ЗСУ. Сучасні технології на службі України нівелюють чисельну перевагу російської армії, яка намагається взяти укріплення кількістю, а не якістю. Можна з упевненістю сказати, що під Бахмутом знаходиться найбільша м’ясорубка російських солдатів, яких путін використовує як гарматне м’ясо. Штурмуватимуть, мабуть, до останнього росіянина.


 

 

 

   

Культурометр в Instagram




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56