Таксист у Миколаєві повідомляв ворогам позиції українських військових

У Миколаєві затримали місцевого таксиста, який виявився агентом росії та корегувальником вогню. Як повідомили у СБУ, зловмисник передавав ворогові точні координати позицій українських військових, розташування військової техніки та маршрути їхнього руху в регіоні.

Зрадник ініціативно «зливав» дані через групи у соціальних мережах та месенджерах, які адмініструються російськими спецслужбами. За його інформацією, окупанти неодноразово завдавали артилерійських та ракетних ударів по місту, залишаючи жахливі руйнування.

Під час обшуку у затриманого коригувальника вилучено засоби зв’язку, що містять докази його злочинної діяльності. Поки що йому повідомлено про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (несанкціоноване поширення інформації про переміщення зброї та бойових припасів, рух, переміщення або розміщення ЗСУ).
 

 

 

 
Зазначимо, що серед таксистів не лише Миколаєва, а й Одеси є прихильники “русского мира” через низьку культуру. Необхідно відпрацювати цих потенційних агентів росії якнайшвидше.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56