Труханов запросив військових до себе, щоб розповісти, як мерія їм “допомагає”

Мер Одеси Геннадій Труханов намагається уникнути громадського тиску від протестів через звинувачення у розтратах бюджету міста на ремонти та благоустрій міста замість допомозі ЗСУ. Сьогодні Труханов запросив до себе військових, щоб їм розповісти про відпрацювання потреб та запитів від ЗСУ. Цікаво, що ніяких конкретних прикладів допомоги ЗСУ мер так і не повідомив.

За півтора роки війни тільки влітку 2023 року мерія купила за гроші з податків одеситів близько 30 позашляховиків для ТРО. Але й тут не обійшлося без скандалів – всі авто були в повному фарші – зі шкіряними салонами, литими дисками та іншим недоцільним обладнанням для військових, яке збільшило ціну авто до 1,5 млн гривень за штуку. На якій саме ділянці фронту працюють зараз ці пікапи – невідомо.

“Бюджетна політика міста і надалі будуватиметься, виходячи з запитів ЗСУ, які мають бути забезпечені першочергово, адже це – питання життя та свободи кожного одесита”, – повідомив Труханов.


 

 
Цікаво, а за якими запитами ЗСУ мерія витратить 106 млн гривень на ремонт суду та 28 млн гривень на моторні човни для муніципальної охорони?

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56