Труханов зустрівся з неназваними волонтерами та пообіцяв кошти військовим

В Одеській мерії продовжують спроби розпочати допомогу військовим на фронті через благодійні фонди та волонтерів. Так вчора там зібрали близька десятка волонтерів і благодійників, щоб поспілкуватися. Але кого саме представляють волонтери, та як вони допомагають армії – невідомо, в мерії вирішили це не вказувати.

Зазначимо, що серед волонтерів ми впізнали тільки представника БФ “Добрий самарянин”, який допомагає переселенцям та мешканцям на деокупованих територіях, але ніколи не займався допомогою військовим. Також серед волонтерів не було представників БФ “Корпорація монстрів” – найбільшого одеського фонду, який допомагає армії, або групи “Технарі”, які займаються забезпеченням підрозділів ППО Одещини.

«Ми хочемо надати вам змогу використовувати міський ресурс. Це буде правильно та логічно. Я впевнений, що кооперація зусиль виведе наші можливості підтримки армії на якісно новий рівень», – сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Напрямок вірний, але довіри до дій Одеської мерії все ще не має. Завдяки масовим протестам під Одеською мерією влада була вимушена реагувати на заклики суспільства почати захищати їх, а не витрачати гроші на недоцільні ремонти.

На жаль, всі недоцільні та найдорожчі ремонти Одеська мерія залишила, скасувавши всього декілька дрібних тендерів. Сотні мільйонів гривень бюджету направлять не на перемогу та захист, а на благоустрій або будівництво. В Одеській мерії заявили про виділення більше 1 млрд гривень на армію, але немає ніяких подробиць – що купили, в які підрозділи, за якою ціною. Єдина доступна інформація – це закупівля близько сотні автівок підвищеної прохідності в максимальних комплектаціях, які постійно бачать в Одесі, а не на фронті, тому що купили їх для тилових підрозділів ТрО.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56