У Пасажі відкрилася виставка-продаж кишенькових акварелей

У Одеському Пасажі в галереї «SvetaGallery» відкрилася унікальна виставка акварелей мініатюрного кишенькового формату. 40 авторів прийняли участь в експозиції. Сотні маленьких картин чекають глядачів 24-26 листопада з 13.00 до 18.00 за адресою: Одеса, SvetaGallery — вхід в готель Пасаж з вул. Преображенська 34, другий поверх, 202 номер у готелі (всередині на стінах є вказівники).

Що може бути більш чарівним, ніж маленька картина, яка поміщається в долоні? Така, що можна подарувати близькій людині або зберегти для себе як скарб. Така, що створена з любов’ю та майстерністю художниками з різних країн.

Такій формат виставки називається АСЕО або ATС — це абревіатура від Art Cards, Editions and Originals. Це міжнародний формат маленьких оригінальних картин, які мають стандартний розмір 2.5 x 3.5 дюйми (або 64 x 89 mm) і можуть бути виконані у будь-якій техніці. АСЕО підписано на звороті автором і є унікальним витвором мистецтва.

Цей арт-проект — це мандрівка творчими дорогами, яка поєднує нас з України, Польщі та Німеччини і демонструє нашу пристрасть до мистецтва. Проект взяв участь у підсумковій виставці міжнародної зустрічі Урбанскетчерів у Берліні і експонується у галереї «SvetaGallery» в Одесі та у галереї «Kokon» у Вроцлаві.

На виставці ви побачите роботи художниць з Польщі, України, Німеччини, Франції та Іспанії. Вони зобразили все, що надихає їх: міські пейзажі з натури, нашу рідну Україну, природу, метелики, птахи, коти та багато іншого. Кожна картина — це окрема історія, яка розповідає про красу і гармонію світу.

Роботи можна придбати в оформленні та без рам, ціни в діапазоні від 300 – 3000 гривень. Це чудова можливість поповнити свою колекцію АСЕО або зробити незабутній подарунок своїм друзям і родичам.

Не пропустіть цю унікальну подію! Завітайте на виставку-продаж маленьких шедеврів і пориньте в світ мистецтва АСЕО!
 
Як повідомила організатор виставки одеська художниця Світлана Михалевич, ідея виставки АСЕО прийшла наприкінці серпня, коли вона вперше з початку війни збиралася у творчу подорож до Вроцлава і на міжнародну зустріч урбан скетчерів до Берліна (урбан скетчери малюють місто з натури). Світлана хотіла взяти якийсь маленький формат, який би дозволив більше гуляти та спілкуватися, але водночас і малювати, адже це особливий кайф – малювати у подорожі.
 

 
Формат АСЕО виявився справжньою знахідкою, його приємно малювати, роботи легко складаються в серії і дуже радує. Процес створення таких милих маленьких творів схожий на захоплюючу гру і з початку вересня почали з’являтися одна за одною серії метеликів, птахів, пейзажів, міських замальовок тощо.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56