У Росії помилували сатаніста, який убив та розчленував 4-х підлітків

Путинський режим у Росії перевернув усю правову систему в країні нагору ногами – за антивоєнні акції за мир саджають у в’язниці на 10 років, а найнебезпечніших злочинців випускають на волю після участі у війні проти України. Черговий випадок помилування вбивці стався в місті Ярославль. Там після 6 місяців участі у війні випустили на волю сатаніста, який із групою сектантів убив у 2008 році 4-х підлітків. Нелюди розчленували своїх жертв, відрізали їм голови, смажили на вогнищі серця та вмивалися їхньою кров’ю під час обряду, повідомляють місцеві ЗМІ.

Микола Граф Оголобяк на момент скоєння злочину був уже повнолітнім та отримав максимальний термін – 20 років в’язниці та мав сидіти до 2030 року. Інші учасники секти отримали менші терміни – до 10 років через неповноліття і вже вийшли на волю.

“Він служив там півроку до ”Шторма Z”. Повернувся 2 листопада. Він після поранення — інвалід. Ходить, але поранення було важке. Поки ніким не працює, відновлюється. На СВО його навряд чи знову візьмуть” , – розповів журналістам отець Миколи.

Загони «Шторм Z» створили за наказом Міноборони Росії для прориву найскладніших дільниць оборони ЗСУ та складаються вони із ув’язнених, які підписали контракт із армією. Після участі у війні їм пообіцяли помилування.

Зазначимо, що випущені на волю за наказом Путіна вбивці, головорізи та бандити після участі у війні знову беруться за старе. Відомі вже десятки випадків, коли “герої СВО” вбивали своїх близьких, грабували або били до смерті перехожих на вулиці.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56