В Одеській облраді ОПЗЖ та Слуги Народу створили коаліцію

В Одеській облраді 3 березня відбулося пленарне засідання сімнадцятої сесії Одеської обласної ради VIII скликання. Як повідомила депутат Юлія Чухало з ЄС, чутки про створення коаліції з представників забороненої ОПЗЖ та президентської партії Слуга Народу підтвердились. Це привело до ряду незрозумілих рішень та відмови від вирішення очевидних проблем.

Так депутати не підтримали розгляд проєкту щодо заборони російської православної церкви (УПЦ МП) в Одеській області. Не голосували ОПЗЖ, Слуга народу, За Майбутнє, Довіряй Ділам. Депутати не підтримали розгляд проєкту щодо звільнення заступника голови ради Шкарівського від забороненої партії ОПЗЖ, який називав територіальну оборону «бандитським формуванням», Революцію Гідності – «державним переворотом». Не підтримали звернення щодо повернення військовослужбовцям доплати у 30 тисяч гривень.

Але депутати попрацювали дуже “плідно” в інших напрямках. Так звільнили головного лікаря одеського онкологічного диспансеру (регіонального клінічного протипухлинного центру) В’ячеслава Полясного у той час, коли він знаходиться на фронті і рятує поранених.

Проголосували за перевірку начальника патрульної поліції Дмитра Хмарука на відповідність посаді. Хоча більшість патріотичної спільноти Одеси позитивно відгукується про Хмарука.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56