В Одесі 9 дизайнерів покажуть модні колекції на благодійному показі

28 квітня о 17:00 у просторі Beerteka відбудеться перший благодійний показ Fashion Charity Unity Runway. У заході візьмуть участь українські дизайнери віртуальної та традиційної моди. В рамках показу відбудеться також музичні виступи. Всі кошти від продажу квитків будуть передані на реабілітацію військового Микити – воїна-морпіха. Він втратив кінцівку, захищаючи Україну від рашистів. Він має кохану дівчину та власний бренд одягу — життєвої енергії у нього через край. Ціль збору на додаткову реабілітацію 150 000 грн.

Метою події є зміцнення зв’язків між Ізраїлем та Україною в галузі моди, обмін досвідом та підтримка текстильної промисловості України. Крім того, Unity Runway ставить за мету продемонструвати можливості національного виробника конкурувати з провідними гравцями на світовому ринку.

Слід додати, що Україна посідає унікальне місце на світовому ринку моди та славиться якістю, екологічністю та низькою вартістю виробів. Текстильна промисловість, її високотехнологічні можливості та професіоналізм місцевих фахівців відкривають багато можливостей для дизайнерів із усього світу. Крім того, в Україні є безліч талановитих кріейторів, які створюють якісні кампейни для колекцій, що також заощадить час та витрати для зарубіжних дизайнерів.

Fashion Charity Unity Runway символізує єдність між Україною та Ізраїлем у галузі моди. В кінці квітня відбудеться перший показ у Одесі, який поєднує традиційну концепцію показів з віртуальною, консолідуючи два світи в одному місці.

Хоча показ відбудеться вперше, організатори заходу розпочала роботу над проєктом ще задовго до його старту. Тому протягом минулого року проєкт Unity Runway допоміг провести більш ніж 30 успішних модних співпраць між українськими фахівцями та ізраїльськими дизайнерами. Слід додати, що організаторами також було створено спільноту в Telegram, де іноземні замовники можуть знайти виконавця з України.

З початком війни в Ізраїлі значно виріс попит на українське виробництво. Але в Україні досі немає представництва, до якого могли б звернутися ізраїльські дизайнери, тому наша ціль — взяти ініціативу у власні руки та допомогти обом сторонам. Другий показ планується влітку. В ньому візьмуть участь також ізраїльські дизайнери разом з українськими.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Ukrainian Fashion (@ua.unity.fashion)

В межах шоу свої колекції представлять:
● Slanovskiy
● Stefanee Kids
● Virtual Collection by Yo_Desi
● 97 Silhouette
● Anna Seraya
● Virtual Coolection by Valeria Morozova
● Space N
● Soloway
● Eco collection — Volodymyr Uma

Коли – 28 квітня, неділя, 17:00
Де – BEERTEKA, Генуезька 5/2
Скільки – Мінімальний донат 300 грн з відвідувача
Детальніше про подію та бронювання: по телефону: +380 (63) 383 88 88 , +380 (68) 2244377

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56