В Одесі під час відключень електроенергії відкрили льодову арену

В Одесі в парку Шевченка відкрилася щорічна льодова арена. В оголошенні йдеться, що 45 хвилин з орендою ковзанів коштуватимуть 170 грн. Багато одеситів люблять тут відпочити і покататися на ковзанах. Однак під час війни та режиму гострої нестачі електроенергії – цей острівець розваг виглядає досить безглуздо.

Вчора ввечері навколо Лунапарку була непроглядна темрява – у одеситів не було можливості включити автономне опалення, приготувати їжу на електроплитах, але сам Лунапарк заманював до себе яскравими вогнями.

Одесити обурені таким “бенкетом під час чуми” і хочуть знати правду, яким чином приватний Лунапарк отримує безперебійне живлення, тоді як не всі лікарні Одеси та області можуть собі це дозволити. До того ж створення та підтримка льоду потребує значних витрат електроенергії, особливо за плюсової температури.

У самому Лунапарку стверджують, що у них встановлено потужний дизельний генератор, від якого вони отримують електрику під час блекауту. Також варто відзначити близькість до Луна-парку нової підстанції “Маразлієвська”, яка забезпечує електрикою стадіон “Чорноморець”.

   

Культурометр в Instagram




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56