В Одесі покажуть оригінальну комедійну моновиставу “Суперстар”

3 червня 2023 року у Одеському культурному центрі відбудеться комедійна моновистава “Суперстар” в Одесі! На вас чекає комічний монолог в жанрі звукоімітації. Всі його переживання можна почути у буквальному сенсі, навіть коли він мовчить. Адже наш герой вже прожив 70  років і його тіло може розповісти набагато більше, ніж він сам. Він розмірковує, який він старий і самотній, які далекі від його проблем сучасні тридцятирічні. Але попри все, життя існує і в цьому віці, і його зовсім не можна назвати сумним.

Театральна подія року в Одесі комедійна вистава “СУПЕРСТАР” у оригінальному, неповторному жанрі. Комічний монолог в жанрі звукоімітації. Переживання головного героя можна почути у буквальному сенсі навіть, коли він мовчить. Лауреат національного фестивалю театрів “МОЛОКО” 2021 в Одесі, Миколаєві, Херсоні.

Комедійна моновистава про старість. Несподівані враження. Цікава тема для жартів та роздумів. Через непевні звуки та сопіння починає проступати розуміння іншої людини. Інших почуттів та життя. Інтуїтивні здогадки поступово занурюють нас у реальну історію, довгу та різноманітну. І ми розуміємо, що не таке вже й нудне майбутнє чекає на всіх довгожителів.

Куди піти з друзями в Одесі? На виставу “СуперСТАР”! 
За адресою: Вулиця Василя Стуса 2 “Б”/7

Режисери вистави – Костянтин Томільченко та Олександр Братковський, автори таких постановок як: «Вартові мрій», «Дім таємничих пригод» та «Winterra». Виконавець та автор ідеї вистави – Олексій Красних. Квитки за посиланням – https://odessa.kontramarka.ua/uk/superstar-68650.html

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56