В Одесі покажуть моновиставу «Про себе… про вас… і про час!» від театру «Чорний Квадрат»

Вистава «Про себе… про вас… і про час!» від театру «Чорний Квадрат» в Одесі відбудеться 28 березня 2023 року о 18:00 у Драмтеатрі ім. В.Василька.
Ідеальний гумор та потужна енергетика. Дивовижна музика та вічні вірші.

Вистава-бесіда у формі stand-up монологу. За великим рахунком, це навіть не зовсім вистава, а сповідь, зізнання, розповідь. Про життя, про події, про кохання, про зраду, про все те, що оточує наше з вами життя з народження і до самої смерті.

Абсолютно феєрична та неймовірна Ірина Гатун у виставі про себе, про вас, і про найголовніше та найдорожче, що є в житті кожного…
Ви гарантовано будете нууууууу-дууууже багато сміятися, але при цьому доведеться й розчулитись.

Категорично не рекомендується приходити на цю виставу:
• Людям, в яких немає «серця»,
• Людям, які не розуміють розумний гумор,
• І просто тим, хто чекає від цієї вистави класичного театру…

Квитки тут: https://cherniykvadrat.com/concert.php?id=5244

Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша Країна, наш Народ – це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутнє і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили і підтримуємо наших Воїнів!

Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на медичні потреби ЗСУ та у Благодійний фонд для підтримки Внутрішньо Переміщених Осіб.

Концерти відбуватимуться в безпечному форматі в безпосередній близькості до бомбосховищ, на випадок повітряної тривоги.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56