В Одесі сталася смертельна аварія, яку спровокував водій елітного позашляховика

Вчора на Миколаївській дорозі у напрямку селища Котовського сталася смертельна ДТП з участю трьох автомобілів. Як повідомили у поліції, водій позашляховика «Volkswagen Touareg» рухався по реверсивній смузі, яка на той час вже була закрита для руху транспорту, в напрямку Південної дороги. Очевидці також повідомляють, що водій «Volkswagen Touareg» робив це з перевищенням швидкості. Напроти пляжу “Лузанівка” «Volkswagen Touareg» врізався у автомобіль «Hyundai Getz», який рухався в попутному напрямку другої смуги та виконував поворот ліворуч згідно з правилами ПДД. Від удару обидва транспортні засоби викинуло на зустрічну смугу, де вони зіткнулися з автомобілем «Kia Carnival».
 

 
В результаті ДТП загинув водій «Hyundai», а його пасажирів – дружину та маленького сина доправили до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. В «Kia» ніхто не постраждав. Кермувальник «Volkswagen» відбувся саднами і відмовився від медичної допомоги. Його перевірили на вміст алкоголю в організмі, результат показав, що чоловік був тверезий.
 

 
Поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Водія «Volkswagen» затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56