В Одесі відбудеться джазовий концерт на потреби ППО

19 листопада о 18:00 запрошують всіх поціновувачів класичного джазу на концерт-присвяту творчості Ели Фіцджеральд та Луї Армстронга “One Louis, Two Ellas” у джаз-клуб “Перон №7” на Олександрівському проспекті. На вас чекають улюблені хіти джазу 1930-40 у виконанні дуо Jazzettes, Ярослава Трофімова та тріо Володимира Батракова.
 

 
Dream a Little Dream of Me та Hello Dolly, Let my People Go та Cheek to Cheek, Making Whoopie та When you smilin’ — ці пісні стали справжнім гімном кількох поколінь поціновувачів джазу. В них — сонячна безтурботність Нового Орлеану та затишна прохолода старих джаз-клубів Greenwich Village, “мюзіклова” хітовість та нескінченний простір для імпровізації.
 
Потіште себе старим добрим джазом цієї суботи: контрабас, гітара, ударні та три віртуозних вокалісти занурять вас у атмосферу класичного американського мюзіклу. Концерт відбудеться в затишній атмосфері джаз-клубу Перон №7 (Олександрівський проспект, 16), в електричній залі на 3-му поверсі.
 
Вхід за донатом. 50% зібраних на концерті коштів будуть спрямовані на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста. Існує обов’язкова бронь місця – пишіть у месенджер m.me/7perron

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56