В Одесі відбудеться концерт джазу та класики у підземному залі

В Одесі у театральному просторі ТЕО, яке знаходиться нижче рівня землі, 4 серпня відбудеться концерт дуету одеського піаніста Олексія Петухова та саксофоніста Майка Євтушенко.

Майк Евтушенко — саксофоніст, композитор та бендлідер. Соліст Graz Composers Orchestra, випускник джазового університету, який називають “колискою європейського джазу” “University of Music & Performing Arts, Graz Austria.

За його плечима “Альбом року” за версією найповажнішого світового джаз журналу “Downbeat Magazine“ (разом з Mereneu Project), співпраця з Glenn Miller Orchestra, HGM Jazz Orchester Zagreb, Rob Spelberg Orchestra, Jatoba Latin Big Band, Silvio Gabriel и Cuba Libre та багато ін. Його гастролі з успіхом проходили в Бразилії, Німеччині, Угорщині, Словенії, Хорватії, Словаччині, Чехії.

Він виступав з 8-ми кратним володарем Греммі Bob Brookmeyer, першим лауреатом NDR Jazz Prize Ed Partyka, Don Menza, Emiliano Sampaio, Ewald Oberleitner, Claus Raible, Marco Antonia da Costa та багатьма іншими відомими джазменами.

Музиканти долають сотні кілометрів між їх домівками, аби на кількох квадратни метрах сцени відбувся діалог, де є відвертість і вміння чути один одного, без пафосу і гриму, гостро і душевно. Кожен з них одночасно є автором і виконавцем, солістом і акомпаніатором, виступаючим і слухачем.

Олексій Петухов та Михайло Євтушенко добре знайомі українським меломанам завдяки своїм успішним творчими проектами, які були представлені на багатьох сценах в Україні та за кордоном.

Авторська музика виконавців з глибоким традиційним корінням, динамічна та разом з тим задумливо-філософська, дозволить вам зануритись в атмосферу невимушеності і легкості. Віртуозні імпровізації та акустичне звучання фортепіано та саксофону дозволять знову вам відчути свободу думки, за яку ми так любимо джаз.

В этом большом концерте музыканты выступят в двух отделениях, в первом представят авторскую музыку, обработки классических тем и мелодий, а после перерыва продолжат с популярными и жизнеутверждающими джазовыми стандартами. Специальный гость программы – молодая вокалистка Аріна Бєкіна.

Квитки 150-300 грн
Запити по т 0991818808

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56