В Одесі водій під наркотиками влаштував погоню, а потім бійку з поліцією (відео)

Вчора увечері на вулиці Чорноморського козацтва автомобіль Renault рухався з порушенням правил дорожнього руху, через що потрапив у поле зору патрульної поліції. Водій відмовився виконати наказ поліції про зупинку авто і почав тікати. Він проїжджав перехрестя на червоний сигнал світлофора, створював аварійні ситуації та наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

Увімкнувши спеціальні сигнали, патрульні наздогнали та заблокували правопорушника на проспекті Добровольського. Після зупинки чоловік почав бійку з поліцейськими і чинити опір. Але інспекторам вдалося повалити кремезного неадеквата. У нього були явні ознаки наркотичного сп’яніння, але від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився.

Як з’ясувалось, раніше громадянин вже притягувався до відповідальності за керування в стані сп’яніння, за що був позбавлений права керувати транспортними засобами протягом року.

На порушника склали адміністративні матеріали за:
— ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП;
— ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП;
— ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Також, враховуючи наявність ознак в діях громадянина кримінального злочину за ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) ККУ, на місце викликали слідчо-оперативну групу. Особу затримано в порядку ст. 208 КПКУ.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56