В Одесі запрошують на лекцію «Джаз – музика перемоги!»

21 вересня о 19.00, в рамках джазового циклу подій «Jazz-Осінь» в Одесі, відбудеться лекція талановитої лекторки, Леді Джаз, Олени Шевченко «Джаз – музика Перемоги!». Мистецтво, коріння якого бере початок у сплетінні африканських ритмів і європейської гармонії, ніколи ще не було так співзвучно українському серцю як сьогодні.

Історичні події ХХ століття змінили творчу біографію ведучих джазових майстрів, репертуар та аранжування популярних джазових стандартів.
Їх вплив на зміст програм джазових музикантів Одеси та значення для слухачів нинішнього складного часу неможливо переоцінити. Переконливі паралелі підтвердять записи виступів оркестру Гленна Міллера, Арті Шоу, ансамблю Дейва Брубека, а також одеських майстрів джазу – Олексія Петухова та Вадима Бессараба.

Олена Шевченко занурить слухачів у світ рідкісних історичних фактів розвитку джазу в період Другої світової війни в США та Європі.
Леди-джаз Елена Шевченко из Одессы

🍷 А наші партнери – My Wine by Eduard Gorodetsky пригостять усіх слухачів витонченими винами власного виробництва!
📅 Коли: 21 вересня, 19.00
📍 Місце: Преображенська, 11
🎟 Вартість: donation 200+ грн
🎁 Ми підготували захоплюючу лекцію, смачні гостинці, розіграші та подарунки для всіх гостей. Отже, запрошуємо!
➡️ ЗАМОВИТИ ЗАПРОШЕННЯ:
☎️ За телефоном: +380938494439,
📝 Заповнивши гугл форму: https://cutt.ly/JCBvpDi
🇺🇦 Частина від збірних коштів та всі донати, зібрані вище 200 грн будуть направлені у фонд допомоги ЗСУ ініціативної групи Врятуйте типографію Фесенка. З усіма звітами діяльності спільноти ви можете ознайомитись на сторінці ініціативної групи.

Ми ласкаво запрошуємо усіх одеситів та гостей міста об’єднатись із нами під звучання ритмів «Jazz-Осені» в Одесі заради миру та перемоги!

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56