В Одесі затримали банду домушників

В Малиновському районі на вулиці Балківська затримали трьох чоловіків та жінку під час викрадення майна з квартири. Дочекавшись, коли власників не буде вдома, двоє зловмисників залишилися у під’їзді спостерігати за обстановкою, а жінка і найстарший з чоловіків підібрали ключ до вхідних дверей і проникли в оселю. Викравши сейф з грошима та інше цінне майно спільники втекли, заподіявши потерпілим збитків на суму понад двісті тисяч гривень.

Працівники кримінальної поліції оперативно затримали підозрюваних неподалік від місця події. Усі вони – уродженці міста Чорноморська, чоловіки вже мають судимості за майнові злочини. Трьох чоловіків помістили під варту, а жінці суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.


 

 
«Викрадене майно та інші речові докази у затриманих вилучили, – розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Тетяна Плахотнюк. – Дії правопорушників кваліфіковані за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років».

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56