В Одеській області будують фортифікаційні споруди – «зуби драконів» та протитанкові рви

В Одеській області розпочали заходи для посилення обороноздатності регіону. Як повідомили в Одеській ОВА, ворог активно атакує Одеську область з повітря. Росія збирає потенціал для продовження війни і своїх терористичних планів, кремлівські пропагандисти не припиняють заяв щодо бажання захопити Одесу, тому треба зробити максимум зусіль, щоб ці плани не здійснилися ніколи.

Близько 150 осіб та 80 одиниць техніки будують фортифікаційні споруди, встановлюють загороджувальні рубежі – «зуби драконів», протитанкові рви та інші невибухові загородження. Відмітимо, що протитанкові рви з боку кордону з так званою ПМР були частково зроблені ще раніше у 2023 році. Деякі з одеситів почали панікувати через такі заходи і задають питання “Чи треба збирати вже речі?”, але станом на початок 2024 року Одесі та області не загрожує російська окупація як з моря, так і з суши. Створення оборонних рубежів в регіоні – це перш за все сигнал рашистам, що їм тут буде дуже складно воювати – краще відмовитись від своїх планів.

Рашисти поставили собі за мету захопити у першу чергу всю Донецьку область. Їх швидкість просування або навпаки – український можливий контрнаступ повністю залежать від розмірів західної військової допомоги. У Чорному морі ЗСУ отримали перевагу через успішні атаки морськими дронами – кораблі рашистів вже бояться виходити з портів.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56