В одеському ботсаду відбудеться джазовий концерт

Музика, чарівна атмосфера і аромати квітучих троянд подарують вечір, який захочеться згадувати. Спеціальна програма “Jazz Rose по-українськи ”- це авторське звучання улюблених українських хітів та нової авторської музики.

Солісти вечора лауреати міжнародних конкурсів Еліна Макаренко (вокал), Дмитро Агнянников (джаз піано) та Володимир Гаврилюк (гітара) проведуть вас стежками української музичної історії і сьогодення, а також подарують добре знайомим пісням нове життя. В один вечір ви почуєте і романтичні балади, і український джаз, і класику українського ретро та зовсім нові авторські композиції.

В програмі концерту улюблені пісні та імпровізації на музику А.Горчинського (Троянди на пероні), В. Михайлюка (Черемшина), В. Івасюка (Червона рута), С.Лазо (Ні обіцянок, ні пробачень), Ю.Сошальського (Біла хмара, чорна хмара),С.Вакарчука, Ю. Саніної, А. Кузьменко, Х.Соловій та авторські пісні Володимира Гаврилюка. Нагадуємо, що музичний арт-еко-проект LIVE AT BOTANIC – МУЗИКА ДЛЯ ЛЮДЕЙ ТА РОСЛИН є благодійним та спрямований на підтримку людей, рослин та БотСаду після обстрілу РФ.

Вхід за попередньою реєстрацією – донейшн від 250 грн, в день події від 350, діти до 7 років та пенсіонери – 50%
Також квиток до концерту ви можете отримати в обмін на допомогу, долучившись особисто на пару годин до догляда за рослинами і територією ботсаду.
Волонтерство у ботанічному саду, це – зустріч з унікальними талановитими фахівцями, спілкування і фізична активність в затишному місці.
Квиток до Ботанічного саду входить у вартість бронювання. Забронювати місце +38(067) 418 10 72 або реєструйтеся за посиланням і ми вам передзвонимо https://bio.link/fromcats

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56