В одеському військкоматі пояснили жорстке затримання чоловіка під час вручення повістки

Вчора в Одесі в Банному провулку чоловіки у камуфляжній формі жорстко затримали місцевого жителя. 5 чоловіків повалили його на землю, скрутили та закинули у мікроавтобус. Цей епізод зняли на відео через вікно та розповсюдили через соцмережі. Очевидці стверджують, що на відео представники військкомату вручили повістку, а коли чоловік почав сперечатись, то застосували до нього силу.

Одеський обласний центр комплектування та соцпідтримки пізніше зробив заяву. У повідомленні сказано, що на відео були їхні співробітники. Військовозобов’язаний після отримання повістки почав ображати співробітників та знімати їх на відео:

“У рамках загальної мобілізації до одного з громадян звернулися представники військкомату про виконання ним мобілізаційного боргу. Громадянин взявся безпідставно ображати та принижувати військових, а також знімати їх на відео. На спокійні прохання та попередження про неприпустимість таких дій громадянин не погодився”.
 
Також у військкоматі погодилися, що їхні працівники повели себе надто емоційно і, може, навіть некоректно. Буде проводитись перевірка.
 
“З особовим складом, який проводить роботу з оповіщення населення, проведено додаткові роз’яснювальні заходи щодо порядку роботи та дотримання норм етики та законодавства”, — повідомили військові.
 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56