В останню путь проводили командира полку «Цунамі» Гостіщева, який загинув в Одесі від ракетного удару

У Дніпрі попрощались з 41-річним командиром полку «Цунамі» бригади Нацполіції «Лють» Олександром Гостіщевим, який загинув 15 березня під час ракетної атаки росії по Одесі. Він був родом з Дніпра, де живуть його рідні та друзі.

“Він завжди вів за собою людей. Дніпро, Львівщина, Одещина, населені пункти прифронтових областей – тут він жив, працював, захищав, тут його знають та люблять. На жаль, війна забирає найкращих»,- сказав очільник Нацполіції Іван Вигівський.

Свій бойовий шлях підполковник поліції розпочав у 2014 році бійцем батальйону «Дніпро-1». Став командиром роти, брав участь у боях на Донеччині. Завдяки успішній роботі батальйону тоді вдалося вивести з оточення в Іловайську військовослужбовців ЗСУ. З початком повномасштабного вторгнення росії поліцейського призначили командувачем зведеного батальйону поліції Одеської області «Цунамі». У 2023 році на базі батальйону було створено штурмовий полк «Цунамі», який увійшов до складу об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють».

Бійці полку разом з підрозділами сил оборони України брали участь у звільненні с. Кліщіївка, що на Бахмутському напрямку, а також у бойових діях біля Майорську, Курдюмівки та Богданівки.

Вічна пам’ять та шана Олександру Гостіщеву. Він завжди буде в наших серцях, в наших думках і молитвах.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56