В російському Бєлгороді російська авіабомба зруйнувала багатоповерховий будинок

Російська війна проти України тепер забирає життя звичайних росіян, яких путінська влада використовує у якості загострення ненависті проти України. Так сьогодні близько 11:00 у російському місті Бєлгород пролунав потужний вибух після чого зруйнувалася панельна багатоповерхівка. Під час пошуково-рятувальних робіт впала ще частина даху на рятувальників. Під завалами знаходиться невідома кількість постраждалих або загиблих.

Російська пропаганда почала розкручувати міф, що це “удар ЗСУ”. Але насправді за всю війну ЗСУ не влучили в жоден будинок, через брак потужних засобів ураження. Ракет не вистачає навіть для того, щоб уразити військові цілі. Але цілком можливо, що даний вибух був або зрежисований російськими спецслужбами, або виник через чергове падіння російської керованої авіабомби, яка відклонилася від курсу. Таких випадків вже відомо десятки.

У міністерстві оборони росії заявили, що це ППО нібито збило ракети “Точка У” і фрагменти впали на будинок. Тобто, офіційна легенда вже звучить, яка невдала робота ППО.

Але на кадрах з камери зовнішнього відеонагляду чітко видно, як вибух був на першому поверсі будинку, або в підвалі – це на падіння чогось зверху на дах, або поруч з будинком. Майже всі військові експерти вважають, що це була російська авіабомба, яка не долетіла до Харківської області.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Культурометр Одеса (@culturemeter_odessa)

Сход ФАБа 11 травня.

Сход ФАБа 4 травня.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56