В спальному районі Одеси захопили територію і будують торговельний комплекс без документів

В Одесі на Таїрова на вулиці Академіка Корольова навпроти будинку №92 з’явився будівельний паркан навкруги квіткового ринку, повідомляє сайт “Думська”. Коли мешканці спробували дізнатися, що відбувається, представник фірми ТОВ «Баустель», яке є власником будівлі колишнього базару, показав їм дозвіл Одеської мерії на реконструкцію тимчасових павільйонів ринку у двоповерховий капітальний торговельний комплекс з офісними приміщеннями. Фактично йдеться про нове капітальне будівництво – а на це немає дозволу. Крім цього, власник захопив прибудинкову зелену зону біля гектару, до якої не має відношення. Також вирубав всі дерева за парканом.

Мешканці будинку подали колективний позов до Одеської обласної прокуратури щодо захоплення ділянки території та самовільного будівництва на ньому. Але за 3 тижні розслідування прокуратора так і не наклала арешт на земельну ділянку, а там вже працює будівельна техніка, яка розчищає місце під майбутнє будівництво.

Незважаючи на протести жителів, забудовник продовжує роботи біля будівлі колишнього квіткового ринку навпроти житлового будинку №92 по Академіка Корольова в Одесі.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56