Всесвітній клуб одеситів зробив важливу заяву

Всесвітній клуб одеситів призупиняє проведення Літературної премії ім. І.Бабеля, через яку стався скандал за участю росіян у переможцях премії. Також повідомляється про відставку віце-президента ВКО Хаїта В.І. – координатора та автора ідеї проведення літературного конкурсу. Президентська рада Всесвітнього клубу одеситів висловлює жаль із приводу скандальної ситуації, що склалася з Премією ім. І.Бабеля цього року.

Повідомляється, що найближчим часом Всесвітній клуб одеситів продовжить серію благодійних заходів. За час військової агресії Клуб провів понад 60 благодійних зустрічей і концертів, збори від яких дозволили придбати 70 бронежилетів для бійців тероборони Одеси.

У планах ВКО – організація благодійних занять для дітей-переселенців та одеських дітей із залученням педагогів, екскурсоводів, художників, музикантів, артистів і режисерів Одеси.

Наступного тижня 27 серпня викладач Музичної школи N 1 м.Одеси iм. Э.Гiлельса Новiкова Свiтлана Дмiтрiвна проведе у Всесвітньому клубі одеситів Концертну програму “Творчi дiти – дiтям-переселенцям”. У Музичній програмі прозвучать твори українських та європейських композиторiв в виконанні – однолітків глядачів.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56