Заарештований за підозрою у крадіжці катера зять Гриневецького – Мельніченко вже відпочиває на рибалці

10 серпня зятя екс-голови Одеської області Сергій Гриневецького – Григорія Мельніченко затримала СБУ. Його підозрюють у крадіжці сучасного катера Держекоінспекції, який сховала довірена людина Мельніченко у яхт-клубі в Совіньйоні. Сума збитків державі оцінили в 3 млн. гривень.

Суд призначив на час слідства утримання підозрюваного в СІЗО з можливістю вийти під заставу у розмірі 5 млн гривень. ЗМІ повідомляють, що Мельниченко все ж таки вніс цю заставу і вийшов на свободу. Але на яких саме умовах – невідомо. Чи можна йому залишати місто, де він проживає, чи ні. Сайт “Думська” повідомляє, що після виходу на свободу суддя раптово зменшив заставу до 800 тис. гривень – 4 млн 200 тис. гривень мають повернути. На днях Мельніченко виклав у себе в Тік-Тоці як він відпочиває на рибалці та зловив карпа вагою понад 8 кг. Але потім відео видалив.

Григорій Мельниченко, зять Гриневецького

Нагадаємо, що Григорій Мельниченко займав посаду голови Білгород-Дністровської районної ради, обраної за квотою партії Труханова «Довіряй ділам». Одним із напрямків своєї політичної діяльності Мельніченко заявляв закриття Нацпарку “Тузлівські лимани” заради полювання, рибалки та пасовищ для худоби. 23 серпня депутати Білгород-Дністровської райради проголосували за зняття Григорія Мельниченка з посади голови, але той подав до суду на це рішення і хоче знову повернутися до влади маючи кримінальне провадження.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56