Захисник з Одеського району загинув, звільняючи Харківщину від окупантів

На Ізюмському напрямку загинув мешканець Одеського району з Великого Дальника – розвідник-кулеметник Хлівчук Вадим Павлович – позивний Одісей. Він з 2014 року брав участь в АТО, воював у 8 окремому батальйоні Аратта Української добровольчої армії ім. Андрія Гергерта. З перших днів повномасштабного вторгнення росії на нашу землю сміливо виконував бойові завдання: був добровольцем на Миколаївщині, з 20 квітня – на Харківщині. Наразі Одісей відстоював цілісність нашої землі та нашу свободу в батальйоні Карпатська Січ на Ізюмському напрямку.

“Був дуже начитаний, розумний, багато дискутував з побратимами. У селі на нулю, поки була ціла бібліотека, він брав звідти книги з історії України та літератури і після прочитання повертав туди ж. Відчувалось, що він лідер, справжній командир з внутрішньою силою, яка притягувала”, – розповіли у батальйоні «Карпатська Січ».

Був багато раз контужений, поранений, з осколками. «Не даремно він Одіссей – людина з давньо грецьких міфів. Мабуть, в кожному поколінні є такі люди, які народжуються воїнами». Вадим завжди відстоював українське. Вчив бійців, що ми повинні відчути, що ми є Нація, що на нас ніяк не мають впливати росіяни, бо вони нав’язують нам свою культуру, щоб викорінити нашу.

Великодальницька громада в скорботі: душа ще одного Героя відлетіла в небеса. Прощання з Вадимом відбудеться в суботу, 6 серпня, об 11:00 за адресою: с.Великий Дальник вул.Тираспільська 64.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56