Зеленський в Одесі зустрівся з міністрами оборони Нідерландів та Великої Британії

В Одесі сьогодні відбулися зустрічі президента України Володимира Зеленського з міністрами оборони Нідерландів та Великої Британії. Учасники зустрічі обговорили постачання літаків F-16, посилення ППО та іншу військову допомогу. Міністр закордонних справ Нідерландів зазначив, що візит до Одеси демонструє непохитну підтримку України з боку уряду його країни: «Хочу запевнити, що наша подальша політична, економічна, військова підтримка України продовжиться».

Міністр оборони Великої Британії Джон Гілі наголосив, що Сполучене Королівство продовжить підтримувати Україну: «Ви маєте найміцнішого друга України в особі Великої Британії. У нас є можливості й надалі нарощувати підтримку України».

Також Зеленський вшанував пам’ять загиблих воїнів ВМС, які віддали свої життя в боях із російськими окупантами. В церемонії прийняли участь іноземні гості та чиновники. З нагоди Дня Військово-Морських сил Президент Володимир Зеленський привітав військових моряків та відзначив їх державними нагородами. Відвідав поранених у шпиталі.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56