Журналіст, який вижив в концтаборі “Ізоляція”, проведе зустріч в Одесі

Журналіст, письменник, член Українського ПЕН і засновник фонду «Ініціатива справедливості» (JIF) Станіслав Асєєв залишився працювати журналістом в окупованому Донецьку, потрапив на 28 місяців у полон і вижив в катівнях концтабору «Ізоляція». Після обміну полоненими він написав книгу про цей досвід і шокував читачів жорстокістю терористів «ДНР». Такими були кілька років життя Станіслава Асєєва до повномасштабного вторгнення.

Як вижити в нелюдських умовах, зберегти свою особистість, знайти нові сенси та які висновки мають зробити українці, щоб не допустити чергову війну через 10 років, – про це розповість Станіслав Асєєв в Одесі, а також презентує книгу «”Світлий шлях”: історія одного концтабору».

«Ізоляція» – донецький концтабір, створений бойовиками «ДНР», де вони незаконно утримують людей і піддають їх тортурам. Є підстави вважати, що катівня існує до сьогодні. Фонд «Ініціатива справедливості» збирає інформацію про воєнні злочини РФ щоб переконатися, що підозрювані постануть перед правосуддям

Де і коли:
Дата: 27.06 | вівторок
Час: 18:30-20:00
Локація: бомбосховище Одеської національної наукової бібліотеки | вул. Пастера 13

Реєстрація: bit.ly/42NRhoa
Вхід: донат 350 грн.

▪️100% зібраних коштів спрямовуємо на виробництво ударних дронів FPV для 109 бригади ТРО на Донбасі. Завдяки цим безпілотникам військові не йдуть у контактний бій, а отже, зберігають життя й не ризикують потрапити в полон.

Організатор заходу: Хвиля’91 – благодійний фонд.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56