Зупинилося серце одеського письменника та артиста з “Джентльмен-шоу” Євгена Хаїта

Вчора 21 січня на 62 році життя зупинилося серце Євгена Хаїта – письменника, драматурга, поета, артиста та блогера. Як повідомив артист Олег Філімонов, Євген ніколи не скаржився на проблеми серцем – напад стався раптово. Євген Хаїт став відомим завдяки своїм ролям у “Джентльмен-шоу”. З 1991 по 2005 роки він знімався у телепередачі разом із Філімоновим та іншими одеськими артистами. Євген Хаїт – старший брат актора кіно Ростислава Хаїта, син Валерія Хаїта – поета, сатирика та журналіста.

Прощання з Євгеном Хаїтом відбудеться у фойє Одеської кіностудії у вівторок 23 січня о 12:00. Поховають артиста на Таїровському цвинтарі.

“І запанувала порожнеча. Пишу і до кінця не розумію, що сталося. Женька, розумниця, дуже тонка та талановита людина. Чудові вірші, прекрасні та глибокі есе на Інстаграмі. Майстер формулювань та наш беззмінний комерційний директор ще з часів наших після КВН-івських гастролей. Як він любив життя! Він співав із ансамблем дівчат. Він проводив кастинг для «Голих і смішних» і мав славу знавцем жіночої краси. Він не вживав спиртного і завжди заздрив мені, коли я в його присутності пив коньяк і говорив, ось мені б так! Женько, друже, без тебе так порожньо і погано! Спочивай зі світом!” – написав зворушливі слова Олег Філімонов.

Залишити відповідь

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56