Зятя екс-голови Одещини Гриневецького – Григорія Мельниченка будуть судити

Ексголову Білгород-Дністровської районної ради від партії “Довіряй ділам” Григорія Мельниченка будуть судити за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу вартістю 2 млн 690 тис грн (ч. 3 ст. 289 КК України), повідомили в прокуратурі. Досудове слідство завершено і всі матеріали направлені в суд.

Григорій Мельниченко

Слідством встановлено, що посадовець, під приводом нібито збереження державного майна від ворожих обстрілів, заволодів швидкісним катером «TUNA» 865 Cabin з двома підвісними двигунами та автомобільним причепом. Зробив він це шляхом ведення в оману осіб, у яких майно знаходилось на зберіганні на території яхт-клубу «Совіньйон» в Одесі, та внесення недостовірних відомостей до документів. Надалі обвинувачений перевіз катер у начебто безпечне місце на територію заводу у м. Біляївка та розпорядився ним на власний розсуд.

Нагадаємо, що Григорій Мельніченко одружився на доньці екс-голови Одеської області Сергія Гриневецького. Мельніченко відомий своїми заявами щодо закриття національного парку “Тузлівські лимани” – там він хоче зробити зону полювання, ловлі риби та випасу худоби.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56