Біля Міськсаду намалювали нового патріотичного котика з кларнетом – МілКіта

На перехресті Преображенської та Пастера з’явився новий патріотичний котик від LBWS_168 – з кларнетом та надписом МілКіт. Це – художнє зображення канадського кларнетиста Юліана Мілкіса, який не побоявся приїхати до Одеси з концертами на підтримку городян.

Сам Мілкіс, який вже був в Україні в липні, дуже полюбив патріотичних котів ще тоді. Він розповів, що і йому – як і всій Одесі – вони надавали сил, натхнення та піднімали настрій. Тиждень назад він познайомився з Ігорем Матроскіним з художнього дуету LBWS_168 і митці навіть домовились про співпрацю. Наприкінці березня Мілкіс повернеться до США. На своїх американських концертах вже рік він розповідає про війну. А зараз ще збирається допомогти одеським художникам збирати кошти на фарбу: окрім котиків творча група LBWS_168 займається камуфлюванням автомобилів, які купляють волонтери та відправляють на фронт. Крім того, планується зробити шеврони, наліпки та магніти “МілКіт”, які Мілкіс буде дарувати всім, хто жертвуватиме кошти на фарбу.

А поки в Одесі планується другий великий концерт Юліана Мілкіса та оркестру Андрія Чорного. Культурометр вже детально писав про цю подію. Всіх, хто хоче долучитись, чекають в Урбан-мьюзік-холлі 16 березня о 18.00.

Реєстрація – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqx32l7qoGfaRMLRuwTFBJgz70xhBsplOtDif6l7-dRG5ZPg/viewform?fbclid=IwAR2zyDohQvcaPnz2ckgziGyoBcXVGvL_Lt7iWD2JPXcEPFk4Jrb-yhNIvGQ

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56