Компанія, пов’язана з Трухановим, отримала будівельний тендер на 2,5 млрд грн

Одеська будівельна компані “Ростдорстрой”, яку ЗМІ пов’язують з мером Одеси Геннадієм Трухановим, отримала чергове дуже велике замовлення на 2,5 млрд гривень. Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області без аукціону уклала з фірмою договір на виконання робіт по двом тендерам. Інформація з’явилася на сайті державних закупівель Prozorro 10 травня.

Що саме треба зробити – невідомо. В заголовку написано: “(залишки робіт) 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь”. Технічна документація відсутня. В минулому 2023 році “Ростдорстрой” також отримав замовлення на виконання таких само робіт на суму 2,5 млрд гривень.


 

 
“Ростдорстрой” зареєстрована за адресою вулиця Генуезька, будинок 1а у ЖК “Арк Палас”, де мешкає мер Одеси Геннадій Труханов. «Ростдорстрой» фігурувала в низці кримінальних та адміністративних проваджень, що належать до службової недбалості, неякісного виконання робіт, завищення вартості матеріалів і робіт при будівництві доріг, подвійному зарахуванні тих самих робіт, виконанні робіт з порушенням технологічного процесу тощо. Станом на зараз також відкрито декілька справ. Фірма з орбіти Труханова вже добре відома одеситам за будівництвом вело-пішохідної естакади на 10-й станції Великого Фонтану – ціна будівництва виросла у два рази, а терміни здачі об’єкта в три рази. Також фірма робила капітальну реконструкцію спуска Марінеско, який зараз почав просідати, але винних у мерії не знайшли.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56